Ferie, Nose Work, HTM, Freestyle og besøg hos Katie - Life sure is good!

Efterårsferie og så lige en ekstra feriedag - det er da lige til at holde ud!!

Naturligvis skulle dagen bruges fornuftigt og ikke mindst effektivt, så inden tøserne og jeg tog op i Undinehallen, lavede vi lidt Nose Work - to alternative beholdersøg i form af frithængende kopper og boblekuverter.





Efter jeg fik opdateret mål for Molly og mig, som jeg også sendte til Liv, udfordrede hun mig - på det groveste!!
Et af mine mål er, at vi til om 3 uger kan gå i hele det bløde underlags længde, mens jeg kigger op, og eftersom vi forleden dag kunne gå 3 meter, mente Liv, at det var noget pjat, at vi ikke også kunne gå de 11-12 meter - jeg var ikke helt enig! Men jeg besluttede alligevel at presse mig selv til at prøve...

For at gøre det overskueligt for mig selv, delte jeg de 12 meter ned i mindre bidder af 3 meter hver og satte en kegle som markør for hver tredje meter - og så skulle jeg lige gå og kigge lidt på dem, før vi gik i gang.




Derfor startede vi med lidt Kung i stilstand, gik mellem 2 kegler, altså 3 meter, derefter mellem 2 kegler, altså 6 meter, inden vi holdt en fest og lavede en masse motivation i form af belønning med både leg og godbidder til musik, og det slog mig, at det umiddelbart er sådan, jeg vil gribe træningsklassen an til HHKs konkurrence.
Jeg sprang ud i det og gik de 12 meter - med en masse godbidder, og med lidt sidelæns ind i mellem. Vi overlevede begge to, og vi gjorde det endnu en gang, før vi lavede et par sidelæns 8-taller.
Opmærksomhedpunkter er følgende:

  • Jeg skal passe på, at Molly ikke kommer for langt frem i sidelæns
  • Jeg skal eksperimentere med, hvilket ben jeg starter med

Til sidst arbejdede vi lidt med Fu i stilstand, og igen for at rykke lidt på mine egne grænser, gik vi 3-4 meter frem i den position også.

Efter en pause, hvor Selma kom på, fik vi trænet på billedet i P5 og på vores fokus-challenge.






Med Selma fik jeg trænet på starten, vores program, follow - hvor jeg ved et tilfælde kom til at dreje nøglen, hvilket hun godt kunne håndtere, frontpositionen, og også hun fik trænet lidt på vores fokus-challenge.
Der var dog grænser for, hvor meget Selma og jeg skulle, da vi også skulle til træning hos Anja om aftenen.



Begge tøser skulle en tur til Katie - Molly i fortsat behandling og træning og Selma til tjek. Jeg havde planlagt det, så vi kunne køre direkte fra hallen og til Nybro for at spare både tid og kilometer.

Selma var heldigvis tip-top, på trods af alle de ting, hun render rundt og laver, men hun var noget træt bagefter, og da hun samtidig er påvirket af falsk drægtighed, var hun noget af en karklud, da vi kom hjem.
Molly fik endnu en gang nogle nye øvelser til coretræningen, så hun kan blive udfordret lidt.




Efter nogle timers afslapning for Selmas vedkommende og praktiske for mit, tog vi til HTM/Freestyle hos Anja.

I fællestiden skulle vi i målmakkerpar, i stedet for bare at tale om mål, vise hvad vi har arbejdet med, men eftersom Liv har set det rigtig mange gange og har fulgt hele processen tæt på, talte vi bare om vores start og beslutning og gik direkte videre til næste opgave, der var at kæde 4 adfærd sammen og lave dem med lukkede øjne. Det var oplagt at lave starten, så det gjorde jeg flere gange. Det gik overraskende godt, og det føltes egentlig ret fedt!

I vores individuelle tid kiggede vi kort på forstyrrelser, som jeg gerne vil have sat på i vores start for at gøre den endnu stærkere - Selma var ikke sig selv på grund af den falske drægtighed, så vi tog bare to korte runder udelukkende for at finde ud af, hvor det er, der skal sættes ind, så det skal der trænes videre på!
Resten af tiden blev som planlagt brugt på FS2-light brainstorm, og jeg synes, der kom et fint skelet eller stuktur frem, som jeg skal have bygget tricks op omkring, og jeg glæder mig rigtig meget, nu hvor der er taget lidt hul på det.

Kommentarer

Populære opslag