Farvel Freestyle, Hej HTM - This is me!

Der er ikke så meget drama i overskriften, som det måske lyder til, men en beslutning, der har været undervejs længe, blev ikke bare truffet i går aftes, men fik slået to fede streger under - mere om det senere.

Overskriften for træningen i går aftes var uden tvivl Anjas challenge til os: Vi skulle lave vores egen koreografi og ikke mindst fortolkning til "This is me" fra The Greatest Showman fra 00.00-01.32.

Vi startede derfor fællestiden med at vise vores version af den challenge efter en kort opvarmning.
Jeg var uden tvivl meganervøs, hvilket jeg primært tilskrev mit valg: I stedet for at vælge den nemme løsning, det ville være at lavet et freestyleprogam, valgte jeg at lave et HTM-program - virkelig, virkelig grænseoverskridende.
Bare det at fortolke så powerfuld musik er grænseoverskridende i sig selv, men når det så kombineres med at springe ud og lave noget helt nyt, var det lige ved at slå benene væk under mig. Men det var fedt, som i en megafed oplevelse at turde springe ud i det og at være i det sammen med Molly.
Det kunne være gået bedre, men jeg var rigtig godt tilfreds!!! Vinderen blev kåret til allersidst i træningen...

Fællestiden blev delt mellem os, og her valgte jeg at tale med Anja om, hvordan jeg kommer videre med mine positioner, hvad er næste skridt?
  • Smånørderiet, stilstand og billedet fortsætter vi naturligvis med, ligesom vi fortætter med 8-taller mm.
  • De længere passager skal vi til at i gang med
  • Motivation og indtagelse af positioner 
I den individuelle tid havde jeg brug for at få nogle tanker på plads og derefter få lavet en plan og kigge fremad - planer og mål skal jeg have defineret og arbejdet videre med de næste par dage, men den største beslutning er truffet, og det betyder, at Molly og jeg siger farvel til freestyle og hej til HTM (eller vi lægger i hvert fald freestylen på hylden for nu) Måske en stor beslutning, men relativt nem, da Molly ikke er komfortabel med freestyle, som det ser ud nu, og hun elsker HTM.
En del af det, vi fik talt om, og som jeg skal have defineret nogle mål for, er, at jeg skal turde at turde - jeg skal turde tro på det, og jeg skal vise Molly, at vi kan!
Derudover skal jeg have defineret nogle rent tekniske mål, og da Anja mente, vi var klar til at smide en ny position ind, er det jo oplagt, at også den kommer til at indgå i målsætningen.

Bedst som jeg troede, at jeg "slap", blev jeg sat til at gå challengen igen, denne gang uden at tøve, og jeg skulle turde at turde gå videre, selvom Molly evt ikke var med - hun skulle selvfølgelig have mulighed for at få balancen, men derefter skulle jeg fortsætte. Molly reagerede overraskende godt på det ansvar, og det harmonerer også rigtig fint med det, jeg tidligere har set i forhold til at stole på hende og signalere, at jeg VED, vi kan.

En omgang med motivationstræning i form af indtagelse af position blev det også til, inden vi kiggede på opstart af den nye position.

En megafed og temmelig intens træningsaften sluttede med, at jeg vandt vores challenge! VI vandt vores challenge, Molly og jeg 💖

De næste par dage skal som sagt bruges til at få landet vores nye planer og mål, og jeg kan mærke, at de denne gang kommer til at være lidt længere undervejs end ellers.


Fra formiddagens tur


Dagen i dag er brugt sammen med Aino på afholdelse af en, synes vi selv, succesfuld Nose Work beholder- og køretøjstemadag, og i morgen står den på brunch med Lonni efterfulgt af HTM og Freestyletræning - det bliver endnu en god dag!

Kommentarer

Populære opslag