Nose Work Night

Onsdag er en af de bedste dage på ugen, for det er Nose Workdag! Eller var... Eller en af dem...

Det fedeste Nose Workforløb, der har kørt siden foråret sluttede i går, eller rettere holder pause, for vi har overtalt Lonni til en ny omgang i det nye år, og det bliver SÅ fedt!

Vi afsluttede med manér: 5 køretøjssøg med forskellige udfordringer, som både Molly og Selma klarede helt perfekt, et udesøg med 4 kilder taget i mørke - sjovt og igen megasejt, et beholdersøg med rigtig mange kilder, hvor vi fik trænet at forlade kilden og gå videre, et indesøg med 4 kilder, der gav nogle rigtig gode informationer samt ukendte søg på et lager med Lonni.





Tærskelsøg


Både Molly og Selma valgte at tage den utilgængelige kilde, der var placeret under låget til toiletbrættet, samme sted fra:


Utilgængelig

Utilgængelig


Den høje, utilgængelige kilde valgte de dog at tage forskelligt, men var lige tydelige.
Molly stiller sig normalt på bagbenene, når hun markerer en høj kilde, men eftersom det var glat flisegulv og et snævert område, ville hun ikke op, så hun stillede sig i stedet under kilden og kiggede op på den - godt valg!
Selma derimod er en anelse mere frygtløs og hoppede op og markerede som hun plejer.


Høj

Høj


Molly og jeg tog det ukendte søg hos Lonni med klasse 1 placeringer, og hun gjorde det supergodt!
Hun gik direkte ind og tog tærskelsøget, men fortsatte så nogle meter, før hun gik i reelt søg igen - det mønster fortsatte, og Lonni foreslog, at jeg i belønningen drejede om mig selv, tog Molly med og dermed havde hende i den rigtige placering og retning til at fortsætte, og det fungerede supergodt, så det vil jeg prøve at arbejde videre med.

Selma og jeg tog det ukendte søg med klasse 2 placeringer, og også hun gjorde det fabelagtigt - lidt snus efter andet i opstart, omstart, og så var hun ellers på.
Hun har lidt travlt (det er det finsøg, vi skal have arbejdet på!!!), og når jeg forsøger at kalde hende tilbage, er der ingen tvivl om, hvorvidt hun har fært af en kilde eller ej - har hun ikke, kommer hun fint retur og søger, der hvor hun har været for hurtig, men har hun fært, kommer hun så absolut ikke tilbage, før hun har gjort det færdig, hun er i gang med - heldigvis!!!

Det bliver så sin vis meget rart med en lille pause, men jeg kommer til at savne onsdagstræningerne, og jeg glæder mig allerede til, vi starter op igen.

Kommentarer

Populære opslag