Signalstyring, planer og mål på Freestylefronten

Det er ved at være nogle dage siden, men tiden er fløjet af sted i denne weekend...
Fredag var det Johanna-dag: Selma og jeg var til HTM/Freestyletræning, hvor der var varslet online konkurrencetræning, dvs 2-4 minutters Live Streaming til hver ekvipage.

Med Selma valgte jeg at lave vores program inkl. start fra bur, og jeg må sige, at den start er jeg vild med - det giver os begge SÅ meget ro, og det giver en fed eksplosiv og fokuseret start fra Selmas side. At jeg kan tage hende direkte fra bilen, ind i buret og ud uden nogen form for opvarmning, er også virkelig fedt - jeg har ikke brug for at stå og fedte med nogle øvelser i opvarmningen. Enten kan hun dem, eller også kan hun ikke - det ændrer et par minutters opvarmning ikke på.
Selvom jeg egentlig var tilfreds med det, vi lavede til konkurrencen i lørdags, var det, vi leverede i fredags, alligevel væsentligt bedre end det, hvilket uvægerligt sætter nogle tanker i gang omkring forskellen.

Overskriften på det pas, vi havde i fællestiden må være "Signalstyring!"
Jeg skulle vise Johanna, hvor vi var nået til i twist på baljen, og Selma hoppede - som forventet - op på baljen uden signal - vi har heller ikke arbejdet med det, men det er på tide at begynde at tage fat på det nu, kan jeg mærke.
Twist på baljen går rigtig fint, og min personlige challenge til næste gang, som er om ca. 1 md, er, at øvelsen er færdig til den ene side.
Kramme nøgle, som er slutpositionen, glæder Selma sig så meget til, at hun nærmest kaster sig om nøglen og derefter sætter sig ned, så der skal vi have fat med noget signalstyring også.




Min individuelle tid brugte jeg på at tale med Johanna om planer og mål - og på at få flere lektier for 😅
Jeg havde allerede efter konkurrencen sidste weekend besluttet, at vi bliver i FS1, til vi bliver smidt ud, så der var ikke så meget der, men derfor var det meget rart lige at få vendt tankerne alligevel.
Vi er i gang med en superfedt proces i øjeblikket, hvor jeg er ved at lære Selma at kende som freestylehund, vi træner på at gøre miljøet til en ubetydelig faktor, starten arbejder vi på, og vi er i det hele taget inde i og pille ved de små parametre, som gør, at vi lærer hinanden at kende, og at vi forhåbentlig får bygget et godt og stabilt fundament op.
Næste konkurrence er d.10/11 HHK, og også her er vores mål, at udførsel skal ligge højere end fortolkning, og det er det mål, vi kommer til at arbejde hen mod de næste konkurrencer.
Samtidig skal vi i gang med vores FS2-program, og jeg skal have lavet flere versioner, så vi kan få trænet på det i etaper.
Jeg skal have fundet flere adfærd med nøglen, jeg skal have klippet et par forskellige udgaver af musikken (eller Liv skal...), og et udkast til den første version skal være klar til d.9/11, hvor vi har næste træning.

Kommentarer

Populære opslag