Tvivl, usikkerhed, succes og gode oplevelser

I går var vi til HTM/Freestyle hos Johanna, og i følge planen var det med Molly. Jeg overvejede en del gange at tage Selma med i stedet. Det var umiddelbart det lette valg, fordi jeg vidste, hvad jeg skulle arbejde på med hende.
Med Molly var jeg i tvivl om, hvad jeg skulle bruges vores annoncerede live konkurrencetræning, fællestiden og den individuelle tid til.

Jeg endte dog med at tage Molly med, fordi jeg godt vidste, at det ville være smart ikke bare at tage den nemme løsning og vælge Selma.

Live konkurrencetræning var det første, og jeg havde besluttet, hvad jeg ville bruge tiden på: Ren motivation!! Få og enkle tricks, masser af leg og rigeligt med godbidder.
Molly var glad og havde en fest, fuldstændig som planlagt - megafedt!!




I fællestiden fik jeg hjælp til at kigge på nogle links - både det eneste, vi har, som vi arbejdede med i forskellige tempi samt et nyt, som jeg skal have trænet på til næste gang.

Min individuelle tid valgte jeg at bruge på at få vendt en masse tanker, og vi fik en god snak om at konkurrere/ikke konkurrere, hundens bedste, hvorfor vi træner, om det er rimeligt at konkurrere osv osv - en rigtig god snak, der fik nogle tanker på plads og skabte nogle andre nye... Planer og mål skal lægges og sættes.

Kommentarer

Populære opslag