Luksuslørdag - HTM, Freestyle og HMC

Planen for dagens træning i Undinehallen sammen med Liv og Krøllerne var at få filmet Mollys og min challenge samt at lave forstyrrelsestræning med Selma.

Vi startede med Molly, som jeg, efter at have varmet lidt op, gik programmet med.
I første forsøg fik jeg lavet minimum 4 passager uden godbidder i hånden, og heraf skulle den ene være minimum 20 sekunder, men den længste var "kun" 19 sekunder, så Liv og jeg aftalte, at Molly og jeg tog en tur mere. 
I næste forsøg havde vi ikke 4 passager uden godbidder, men til gengæld havde vi flere på over 20 sekunder, faktisk flere på over 30 sekunder, så vi kunne ganske enkelt ikke nå at have flere uden godbidder.
Det har været en megafed challenge, der i dén grad har fået mig rykket, selvom jeg startede med at tro, det ikke kunne lade sig gøre på så kort tid - grænseoverskridende og i dén grad ude af min comfort zone, men samtidig megafedt, når det lykkes og virkelig rykker noget.

Selma og jeg fortsatte forstyrrelsestræningen fra i mandags, hvor vi fik slået fast, hvor der skal sættes ind. Vi arbejdede på cirklerne om mig og fik hurtigt identificeret min højre side som den svage side - foran, bagved og på venstre side var Selma megasej og så slet ikke Liv, mens hun var nem at forstyrre på højre side. Det blev bedre, og hun fik generaliseret, men det er noget der skal dykkes ned i og nørdes med, hvilket jeg glæder mig til.


Trætte tøser


Da vi kom hjem fik jeg tænkt i HMC-fletteplaner efter at have lavet status i formiddag, andre praktiske ting og endelig noget fed positionstræning med begge tøser. Det var så mere eller mindre den dag, og sikke en fantastisk en af slagen.

Kommentarer

Populære opslag